Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton » Részvételi regisztráció
     
Részvételi regisztráció

 

A FELTORLÓDOTT REGISZTRÁCIÓKAT FELDOLGOZTUK, AZ ÚJ REGISZTRÁCIÓKAT NÉHÁNY ÓRÁS ÁTFUTÁSSAL, FOLYAMATOSAN IGAZOLJUK VIISZA

Spirit of Balaton-on való részvételhez email-en történő regisztráció szükséges.

A regisztrációs adatokat tartalmazó levélre legkésőbb 48 óra múlva küldött válaszlevél tartalmazza a résztvevő rajtszámát, mely a  részvételi díj befizetésével válik érvényessé  (a számlaszámot ld. lejjebb). A részvételi díjat kérjük a regisztráció visszaigazolása után néhány napon belül átutalni. Egy levélben több résztvevő is regisztrálhat és több résztvevő részvételi díját is lehet egy összegben utalni. A regisztrációkat az alábbi címen várjuk:

spiritofbalaton[kukac]gmail.com

A regisztrációnak határideje nincsen, de célszerű időben elvégezni, mivel a részvételhez szükséges nyomtatványokat (pecsétkönyv, ellenőrzőlapok, rajttáblák) tartalmazó file a rendezvény előtti időszakban, rövidebb vagy hosszabb átfutási idő után, a részvételi díj beérkezése után kerül kiküldésre (általában az utalást követő hétfőn). 

 [Figyelem! 2018-ban az időben regisztráló hölgyek közül sokan
ajándék üvegnyakláncot fognak kapni! Részletek a lap alján.]

 Regisztrációkor a következő adatokat kérjük megadni:


      - név
      születési idő (év, hó, nap)
      lakhely (település)
      indulás (tervezett) helye 
      e-mail-cím 
      - fénykép (opcionális, később is küldhető)
      - a részvételi díjról kiállítandó számlához név és cím

       - valamint pontos cím és telefonszám is megadható.

Kérjük, hogy Citromail-es címmel senki ne regisztráljon, mivel ezekre a címekre nem tudjuk kiküldeni a részvételhez szükséges file-okat (pl. Állomásmutató)!


Részvétel díja: 3500 Ft

 
Több résztvevő részvételi díja közösen is utalható.

Átutaláskor a közlemények rovatában kérjük a SoB szót és a rajtszámot feltüntetni.


 A részvételi díjat kérjük az alábbi OTP-számlára utalni: 

11709002-21207721

(Technikai Sportok Klubja Sportegyesület / TSK)

Az utalásról csak külön kérésre küldünk visszajelzést.


 Külföldről történő utalás esetén a szükséges számlaadatok: 

IBAN: HU62 1170 9002 2120 7721 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB

(jelenleg a 3500 forint részvételi díjnak kb. 12 euro felel meg)


A részvételi díj technikai okokból kizárólag átutalással fizethető meg. A részvételi díjról kiállított számlát a rendezvény időtartama alatt a balatonmáriafürdői pecsételőállomáson lehet átvenni, külön kérésre postán elküldjük. A részvételi díjakat a rendezvényre fordítjuk és igyekszünk a résztvevők és a rendezvény számára leghasznosabb beszerzéseket eszközölni.


A részvétel az alábbi esetekben díjmentes:


- junior résztvevők (18 év alatt, iil. nappali tagozatos felsőoktatásban tanulók)

- senior (nyugdíjas) résztvevők

- a Spirit of Balaton szervezésében és megvalósításában jelenleg vagy az előző években résztvevők és családtagjaik, ideértve a Spirit of Balaton azon előző évekbeli résztvevőit is, akik a szervezők munkáját egy- vagy többféle segítségükkel, hozzájárulásukkal segítették vagy jelenleg is segítik

Fenti kategóriákba nem tartozók is kérhetnek díjmentességet, amennyiben annak megfizetése számukra aránytalan terhet jelentene. Ezt az igényt a regisztrációkor kérjük jelezni és alapesetben a díjmentességet részletes indoklás és mérlegelés nélkül megadjuk.

A rendezvény során a részvételi díjat fizető és a díjmentes résztvevők minden tekintetben egyenlőek. Ha valaki nem kíván élni az őt egyébként jogosan megillető díjmentességgel, akkor nagyon szépen köszönjük, hogy a részvételi díjjal önkéntes módon támogatja a rendezvény szervezését.

A Spirit of Balaton-on regisztrált részvevőként való részvétel feljogosít az esemény utáni hét munkanapjain rendezett egynapos, családi jellegű kerékpártúra-sorozaton, vagyis a Week of Spirit of Balaton-on való díjmentes részvételre. A túrák várhatóan 2017-ben is az eddigi Week of Spirit of Balaton-okhoz hasonlóan lesznek megszervezve, erről információk a honlapon találhatóak, illetve email-en kérhetőek.

A regisztrált résztvevők neve, születési ideje, lakhelye (és amennyiben rendelkezésünkre áll, fényképe) az esemény után felkerül a honlapra. Amennyiben valaki ennek mellőzését kéri, kérjük, ezt regisztrációkor feltétlenül jelezze levelében! A fenti adatokat kizárólag a Spirit of Balaton szervezésével kapcsolatban használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk át.

A Spirit of Balaton szervezői az eseménnyel kapcsolatos fontosabb hírekre, a honlapra felkerülő fontosabb információkra, különösen az esemény előtti időszakban, email-ben hívják fel a Spirit of Balaton résztvevőinek figyelmét. A részvételre regisztrálók email-címe automatikusan felkerül címlistánkra, de egy fenti email-címünkre küldött levéllel regisztráció nélkül is lehet kérni ezt. Az email-címlistánkon szereplő címekre időszaki kiadványunkat, a Spirit of Balaton Magazint is elküldjük. Címlistánkról leiratkozni szintén a fenti címre küldött levéllel lehet (spiritofbalaton(kukac)gmail.com).


Figyelem! A honlapon tagként való regisztráció kizárólag a honlap interaktív funkcióinak (pl. fórumok) használatát biztosítja és nem jelenti sem a rendezvényre való regisztrációt, sem pedig a címlistánkra való felkerülést!

Fetter György

----------------------------------------------------------------------------------------
Régóta szerettük volna növelni a hölgyrésztvevők arányát a Spirit of Balaton-on, így az idei évben az első 200 regisztráló résztvevő közötti hölgyek nagy része a fotón látható vagy ahhoz hasonló ajándék üvegnyakláncot fog kapni az alábbiak szerint.

Cikkek képei: sob-2018-ajandeknyaklancok-01.jpg
A 0-ra és 5-re végződő rajtszámú hölgyek mindenképpen kapnak nyakláncot, valamint, ha az adott 0-ra vagy 5-re végződő rajtszámú jelentkező férfi, akkor a sorrendben következő rajtszámú hölgy fogja a nyakláncot kapni. Így az első 200 jelentkező közül 40 hölgyrésztvevő fog nyakláncot kapni.

A nyakláncokat a balatonmáriafürdői pecsételőállomáson lehet majd átvenni a rendezvény ideje alatt, rajtszám szerint és aláírás ellenében, függetlenül az odaérkezés időpontjától. Az átvétel feltétele a részvételi díj előzetes átutalása. A  nyakláncok véletlenszerűen lesznek a rajtszámokhoz párosítva. Előzetes vagy utólagos postai kiküldést nem tudunk vállalni.

.
     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018.07.11. 19:26
szia emberek,a tébéká balatoni kerülője,az idei spirit.. Utolsó percig kétséges volt az indulásom,bár az egyesületi programok közé is beillesztettem a Fetter –féle megmozdulást.Aztán
bebo

2018.06.25. 15:40
Hip-Hop Hooray!!! :D

2018.06.17. 15:04
Köszönöm ! :)

2018.06.17. 02:02
Kedves Dancsecs Imre! Az Állomásmutató a rajt előtti héten szokott elkészülni (addig folyik az állomások szervezése), akkor azonnal kiküldjük a regisztrált résztvevőknek (pdf formátumban).

2018.06.16. 13:17
üdv: a 2018 -as pecsételő állomásmutató mikor kerül fel az oldalra? vagy csak én nem találom ? köszönöm !

2018.06.06. 13:14
Kedves Árpi/sisi70: Igen, már emlékszem a matricára, egy nyomdában dolgozó kedves résztvevőnk nyomtatta titokban, éjszaka :)

2018.06.05. 23:34
Spirit a Túratárs-on: http://www.turata.
..eid_13348/

2018.06.05. 23:25
Kedves Gyuri! Tour de balaton mintajara evszammal ellatottat,meg megvan 2011ből a bringamon..

2018.05.29. 23:06
Figyelem! Az időben regisztráló hölgyek közül sokan ajándék nyakláncot fognak kapni! Részletek a Részvételi regisztráció oldal alján.

2018.05.28. 19:26
Köszönöm a tájékoztatást! :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 354
· Legújabb tag: szeme
     
Statisztikák
websas.hu