Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton » Részvételi regisztráció
     
Részvételi regisztráció 

2024-ben is SPIRIT OF BALATON! 


A regisztrációkat a rajt előtti napon éjfélig fogadjuk!INFORMÁCIÓK A REGISZTRÁCIÓHOZ A PLAKÁT ALATT

 

Cikkek képei: spiritofbalaton-2024-plakat-a4-01-honlap1000px.jpg

 

A 2024. július 6.-án rajtoló Spirit of Balaton-ra a regisztrációkat

2024. január 1.-től 2024. július 5.-én éjfélig fogadjuk.

A részvételi díj 6000 Ft/fő,

junior, diák és senior résztvevőknek díjmentes.

 

 

Spirit of Balaton-on való részvételhez email-en történő regisztráció szükséges.

A regisztrációs adatokat tartalmazó levélre legkésőbb 48 óra múlva küldött válaszlevél tartalmazza a résztvevő rajtszámát, mely a részvételi díj befizetésével válik érvényessé  (a számlaszámot ld. lejjebb). A részvételi díjat kérjük a regisztráció visszaigazolása után néhány napon belül átutalni. Egy levélben több résztvevő is regisztrálhat és több résztvevő részvételi díját is lehet egy összegben utalni.

A regisztrációkat az alábbi címen várjuk:

spiritofbalaton@gmail.com

A regisztrációnak határideje nincsen, de célszerű időben elvégezni, mivel a részvételhez szükséges nyomtatványokat (pecsétkönyv, ellenőrzőlapok, rajttáblák, valamint az ezek alkalmazására vonatkozó leírás) tartalmazó file a részvételi díj beérkezése után kerül kiküldésre. 

 

 Regisztrációkor a következő adatokat kérjük megadni:


      - név
      születési idő (év, hó, nap)
      lakhely (település)
      indulás (tervezett) helye 
      e-mail-cím 
      - fénykép (opcionális, később is küldhető)
      - a részvételi díjról kiállítandó számlához név és cím
(cég vagy egyéni vállalkozó magánszemély esetében, tehát ha a részvételi díj
költségként lesz elszámolva, adószám megadása is szükséges)
       - valamint pontos cím és telefonszám is megadható.

Kérjük, hogy Citromail-es címmel senki ne regisztráljon, mivel ezekre a címekre nem tudjuk kiküldeni a részvételhez szükséges file-okat.


Részvétel díja: 6000 Ft

 
Több résztvevő részvételi díja közösen is utalható.

Átutaláskor a közlemények rovatában kérjük a SoB szót és a rajtszámot feltüntetni.


 A részvételi díjat kérjük az alábbi OTP-számlára utalni: 

11709002-21207721

(Technikai Sportok Klubja sportegyesület / TSK)

Az utalásról csak külön kérésre küldünk visszajelzést.


 Külföldről történő utalás esetén a szükséges számlaadatok: 

IBAN: HU62 1170 9002 2120 7721 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB

 

A részvétel az alábbi esetekben díjmentes:


- junior és diák résztvevők (18 év alatt, iil. nappali tagozatos felsőoktatásban tanulók)

- senior (nyugdíjas) résztvevők

- a Spirit of Balaton szervezésében és megvalósításában jelenleg vagy az előző években résztvevők és családtagjaik, ideértve a Spirit of Balaton azon előző évekbeli résztvevőit is, akik a szervezők munkáját egy- vagy többféle segítségükkel, hozzájárulásukkal segítették vagy jelenleg is segítik

Fenti kategóriákba nem tartozók is kérhetnek díjmentességet, amennyiben annak megfizetése számukra aránytalan terhet jelentene. Ezt az igényt a regisztrációkor kérjük jelezni és alapesetben a díjmentességet részletes indoklás és mérlegelés nélkül megadjuk.

A rendezvény során a részvételi díjat fizető és a díjmentes résztvevők minden tekintetben egyenlőek. Ha valaki nem kíván élni az őt egyébként jogosan megillető díjmentességgel, akkor nagyon szépen köszönjük, hogy a részvételi díjjal önkéntes módon támogatja a rendezvény szervezését.

Aki a korábbiak során véletlenül vagy szándékosan leiratkozott levelezési listánkról, az ezt mindenképpen jelezze, mivel az ilyen email-címeket hiába írjuk vissza a rendszerbe, onnan automatikusan törlésre kerül és külön intézkedést igényel a cím újbóli érvényesítése. A levelezési listánkon való jelenlét a részvételhez mindenképpen szükséges, mivel a részvétellel kapcsolatos információkat általában ezen az úton közöljük a már regisztrált résztvevőkkel.


Számlázási információk

A részvételi díj technikai okokból kizárólag átutalással fizethető meg. A  részvételi díjról minden esetben elektronikus számla kerül kiállításra, melyet megőrzünk és a résztvevő kívánságának megfelelően email-ben is elküldünk. A számla kinyomtatva, illetve elektronikus formában is hiteles. Számlakiállítási kötelezettségünk folytán a számla azonosíthatatlan utalás esetén is kiállításra kerül (pl. utalás a résztvevőtől eltérő (vezeték)nevű személy számlájáról, rajtszám megadása nélkül), az utalásból származó adatoknak megfelelően, melyeket utólagosan már nem tudunk megváltoztatni. Részvételi díj visszautalására technikai okokból nincsen lehetőség, de az a következő évi rendezvényen, egyeztetés alapján, felhasználható. A részvételi díjakat a rendezvényre fordítjuk és igyekszünk a résztvevők és a rendezvény számára leghasznosabb beszerzéseket eszközölni.


Információk a rendezvényre vasúton való érkezéshez (frissítés később):

A MÁV nyári menetrendjének érvényességi időszakában a hazai tavainkra közlekedő szerelvényekhez nagy befogadóképességű kerékpárszállító vagonokat kapcsolnak. Ezzel együtt egyes szerelvényeken csak igen korlátozott kerékpárszállításra van lehetőség (erre kijelölt helyen max. 4 db. vagy a legelső vagon első ajtaja előtti térben max. 2 db. és legutolsó vagon utolsó ajtaja előtti térben max. 2 db.), így mindenképpen ajánlott az előzetes érdeklődés.

Információk a MÁV vonalain történő kerékpárszállítási lehetőségekről:
https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/kerekparszallitas

Néhány éve kétféle új kerékpáros napijyegyet is bevezetett a MÁV, a Balaton24-et és a Balaton 72-t, ami azoknak lehet előnyös, akik hosszabb időt töltenek kerékpárral a Balaton mellett:
https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/uj-balatoni-napijegyek-balaton24-es-balaton72

Az információkat nagyon szépen köszönjük Kun Ákosnak.


Regisztráció és adatkezelés (GDPR)

A regisztrált résztvevők neve, születési ideje, lakhelye (és amennyiben rendelkezésünkre áll, fényképe) az esemény után felkerül a honlapra. Amennyiben valaki ennek mellőzését kéri, kérjük, ezt regisztrációkor feltétlenül jelezze levelében! A fenti adatokat kizárólag a Spirit of Balaton szervezésével kapcsolatban használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk át.

A Spirit of Balaton szervezői az eseménnyel kapcsolatos fontosabb hírekre, a honlapra felkerülő fontosabb információkra, különösen az esemény előtti időszakban, email-ben hívják fel a Spirit of Balaton résztvevőinek figyelmét. A részvételre regisztrálók email-címe automatikusan felkerül címlistánkra, de egy fenti email-címünkre küldött levéllel regisztráció nélkül is lehet kérni ezt. Az email-címlistánkon szereplő címekre időszaki kiadványunkat, a Spirit of Balaton Magazint is elküldjük. Címlistánkról leiratkozni szintén a fenti címre küldött levéllel lehet (spiritofbalaton(kukac)gmail.com).

Spirit of Balaton szervezői a résztvevők által beküldött, illetve a résztvevőkről a rendezvényen készült fényképeket (illetve pl. videofelvételeket) a rendezvény céljaira felhasználhatják. Fényképek beküldésével azok beküldője kifejezetten hozzájárul a felvételek szervezők általi, a rendezvény céljaira történő felhasználásához. A mindezekkel kapcsolatos egyéni kéréseket, személyiségi és szerzői jogokat természetesen tiszteletben tartjuk, amennyiben azt megfelelő és egyértelmű módon közlik velünk.

Figyelem! A honlapon tagként való regisztráció kizárólag a honlap interaktív funkcióinak (pl. fórumok) használatát biztosítja és nem jelenti sem a rendezvényre való regisztrációt, sem pedig a címlistánkra való felkerülést!


Fetter György

.
     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák