Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2018 - élménybeszámolók
     
Cikkek: Spirit of Balaton 2018 - élménybeszámolók
Spirit of Balaton 2018 - A balatonmáriafürdői pecsételőállomás fotói

Cikkek képei: sob-2018-bmf-benczikildiko-012.jpgA balatonmáriafürdői pecsételőállomástól nyolcvan fotót kaptunk a reggeli rajtról és a napközben odaérkező résztvevőkről, a képeket az állomás főnöke, a máriafürdői Andrássy Mária Közösségi Ház vezetője, Benczik Ildikó és az állomáson szolgálatot teljesítő munkatársai készítették. Reméljük, a fotókon sokan megtalálják majd magukat!


Spirit of Balaton 2018 - Adorján János és Margit, Gyutai Rózsa és Vida Zsuzsa fotói

Cikkek képei: sob-2018-adorjangyutaivida-005-crop-01.jpgAdorján János és neje, Adorján Margit, valamint Gyutai Rózsa és Vida Zsuzsa már évek óta lelkes és rendszeres résztvevői a Spirit of Balaton-nak, idén fotókat is kaptunk tőlük. Fonyódról indultak reggel háromnegyed hét előtt és a teljes Balaton-kör megtétele után, éjjel fél kettőkor érkeztek vissza.


Spirit of Balaton 2018 - Állomások

Cikkek képei: sob-2018-fettergyorgy-078-crop-01.jpgA Spirit of Balaton útvonalát annak szervezője is minden évben végigtekeri, hogy maga is teljesítse ezt a kihívást és hogy köszönetet mondhasson a pecsételőállomásokon szolgálatot teljesítőknek, akik nélkül meg sem valósulhatna a rendezvény. Háromfős kis csapatukban idén feleségével, Katival és már sok Spirit-et teljesített barátjával, az Ezredessel vágott neki a hosszú útnak, s kora reggelre sikerült teljesíteniük a teljes Balaton-kört. A rajtnál és az állomásokon készült fotókhoz jó szórakozást kívánunk és reméljük, hogy minél többen megtalálják magukat a képeken!


Spirit of Balaton 2018 - Dr. Filák László fotói

Cikkek képei: sob-2018-filaklaszlodr-008-crop-01.jpgDr. Filák László idén először vett részt a Spirit of Balaton-on kollégájával és barátjával, Tódor Istvánnal és annak ismerősével, Landbergel Kittivel. Balatonmáriafürdőről indultak reggel háromnegyed nyolc előtt és minden viszontagság ellenére - melyben még Kitti biciklijénak lecserélése is bennefoglaltatott - élményekkel és sikerélménnyel telve, még éjfél előtt pár perccel, a teljes Balaton-kört teljesítve értek vissza.


Spirit of Balaton 2018 - Drégely Lajos, Hegyi Sándor és Lakatos Imre fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2018-dregelylajoshegyisandorlakatosimre-006-crop-01.jpgDrégely Lajos és Lakatos Imre hosszú évek óta lelkes résztvevői a Spirit of Balaton-nak, különböző állomásokról indulva évről évre körbetekerik velünk a Balatont ezen a napon. Idén Hegyi Sándor barátjukkal együtt Balatonszepezdről indultak reggel negyed nyolc előtt és este negyed tíz előtt érkeztek vissza, a teljes Balaton-kört teljesítve.


Spirit of Balaton 2018 - Fodor Dániel és Réti Melinda fotói

Cikkek képei: sob-2018-fodordanielretimelinda-006-crop-01.jpgFodor Dániel és Réti Melinda évek óta rendszeres és lelkes résztvevői a Spirit of Balaton-nak és idén is hangulatos, igazi nyári fotókat kaptunk tőlük. Reggel negyed kilenc után indultak Balatonvilágosról az északi part irányába és a teljes Balaton-kör sikeres teljesítése után éjjel negyed tizenkettőkor érkeztek vissza..


Spirit of Balaton 2018 - Fotók sokmindenkitől

Cikkek képei: sob-2018-szokebarnabaseskiskunmajsaicsapat-01.jpgEzen az oldalon azoknak a Spirit of Balaton-résztvevőknek a fotói találhatóak, akik csak egy-két fényképet küldtek nekünk Balaton körüli útjukról.
.


Spirit of Balaton 2018 - Gerencsér Sára fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2018-nyaklanc-gerencsersarakonv-01-crop-01.jpgGerencsér Sára gyerekkori biciklizései után négy évtizedes kihagyás következett, majd két éve újra nyeregbe ült, sőt edzésekre is kezdett járni. A Spirit of Balaton-ról fiától és annak barátjától hallott, akik már többször teljesítették azt, s lassan megérett benne is a gondolat, hogy elfogadja a kíhívást, amit a Spirit jelent: az elsők között, január elsején jelentkezett a résztvevők közé. Balatonmáriafürdőről indult reggel nyolc óra körül az északi part felé és este negyed hatig egészen Örvényesig tekert, majd Tihanyból átkompozott Balatonföldvárra és vonattal jutott vissza Máriafürdőig. Bár útja utolsó fázisában fizikai megpróbáltatás bőven érte, azt mégis csodálatos élményként élte meg, élete egyfajta fordulópontjaként, igazi spirituális utazásként, utalván ezzel e kihívás nevére is...


Spirit of Balaton 2018 - Házi Nikoletta élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2018-fettergyorgy-106-crop-01.jpgHázi Nikoletta háromnapos túrákon már számtalanszor megkerülte a Balatont, de az idei Spirit of Balaton volt az első egynapos Balaton-kerülése. Élményekkel teli útján először egyedül, majd egy szintén Spirit-teljesítő csapathoz csatlakozva tekert. Reggel hatkor indult Balatonalmádiból nyugat felé és pontosan tizenhét óra múlva, este tizenegykor érkezett meg, sikerrel koronázva a nagy kihívást.

.


Spirit of Balaton 2018 - Hölgyrésztvevők fotói az ajándék nyakláncokkal

Cikkek képei: sob-2018-ajandeknyaklancok-01.jpgA 2018-as Spirit of Balaton-on a szervezők igazán nőies meglepetéssel készültek az ennek a rendkívüli távnak a leküzdésére készülő hölgyrésztvevők bátorságának és elszántságának elismerésére: mindegyikük egy-egy üvegnyakláncot kapott ajándékba a máriafürdői pecsételőállomáson, onnan rajtolva vagy ott áthaladva. Összesen több, mint száz nyaklánc talált gazdára, kattintás után következik azoknak a hölgyeknek a nyakláncos fotója, akiktől képet is kaptunk az ajándékukról!

.


Spirit of Balaton 2018 - Horváth Krisztián és Kaiser Csilla fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2018-horvathkrisztiankaisercsilla-008-crop-01.jpgHorváth Krisztián és Kaiser Csilla idén már negyedszer vettek részt a Spirit of Balaton-on és jókedvű élménybeszámolójuk mellé remek fotókat is küldtek Balaton körüli útjukról. Balatonfűzfőről indultak hajnali fél öt előtt és a teljes Balaton-kör teljesítése után pontosan este fél nyolcra érkeztek vissza kétszázhúsz kilométeres útjukról.

.


Spirit of Balaton 2018 - Huszár Géza és Huszárné Horváth Piroska fotói

Huszár Géza és neje, Huszárné Horváth Piroska sok éve kedves és várva várt résztvevői a Spirit-nek, szinte az összes eddigi alkalommal velünk tartottak ezen a napon, idén fotókat is kaptunk tőlük az útjukról. Balatonmáriafürdőről indultak reggel nyolc óra körül az északi part irányába és a komppal rövidített Balaton-kör teljesítése után szinte pontosan éjfélkor érkeztek meg a hozzávetőleg százötven kilométeres útról.


Spirit of Balaton 2018 - Illés Németh Csaba fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2018-illesnemethcsaba-003-crop-01.jpgIllés-Németh Csaba és csapata részben első, részben már második vagy harmadik alkalommal vett részt a Spirit of Balaton-on. Csaba volt a "rangidős" három teljesítéssel s idén vele tartott Bóka István, Kertész Attila és Tóth Attila is. Balatonmáriafürdőről indultak reggel nyolc óra előtt néhány perccel és alig több, mint tizenhat óra múlva, éjjel negyed egykor érkeztek vissza a teljes Balaton-kör teljesítése után.


Spirit of Balaton 2018 - Jónás Gábor élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2018-jonasgabor-001-crop-01.jpgJónás Gábor idén már többedszerre vágott neki a Spirit of Balaton teljesítésének, s útját idén is siker koronázta. Balatonalmádiból indult reggel fél kilenc után és alig több, mint tizenhárom és fél óra után fejezte be a teljes Balaton-kört, este negyed tizenegykor..


Spirit of Balaton 2018 - László Zoltán és csapata fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2018-laszlozoltan-001-crop-01.jpgAz esemény szervezésében is évek óta sokat segítő László Zoltán feleségével, László-Fehér Gyöngyivel és jóbarátjával, Dr. Nagy Lászlóval és párjával, Tarsoly Katalinnal már ötödszörre vesznek részt a Spirit of Balaton-on, s idén velük tartott Gyöngyi édesanyja, Fehér Nándorné is. Fonyódról indultak reggel háromnegyed kilenc után, Zoli és Laci a teljes Balaton-kört teljesítette és hajnalban értek vissza Fonyódra, a csapat hölgytagjai pedig Badacsonytomajban pecsételtek utoljára délután fél négy körül, utána pedig vissza-hajóztak Fonyódra.


Spirit of Balaton 2018 - Takács Attila és Takács Bence fotói

Cikkek képei: sob-2018-takacsattilatakacsbence-002.jpgTakács Attila tizennégy éves fiával, Takács Bencével együtt teljesítette a komppal rövidített Balaton-kört, hozzávetőleg százötven kilométert végigtekerve. Zamárdiból indultak és ide is érkeztek meg, útközben pedig remek fotókat készítettek.


Spirit of Balaton 2018 - Varga Norbert fotói

Cikkek képei: rv-2018-varganorbert-19870806.jpgVarga Norbert több éve lelkes résztvevője a Spirit of Balaton-nak, idén barátaival, mások között Giricz Kálmán balatonkeresztúri barátunkkal vágott neki a teljes Balaton-kerülésnek és hangulatos fotókat is kaptunk útjukról. Norbert Balatonberényből indult és éjjel háromnegyed tizenkettőre érkezett vissza..

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2019.05.17. 20:30
Kedves olsen! Regisztráció a szokásos oldalon: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk!

2019.05.15. 17:28
a 2019 regisztráció hol érhető utól..,?

2018.07.11. 19:26
szia emberek,a tébéká balatoni kerülője,az idei spirit.. Utolsó percig kétséges volt az indulásom,bár az egyesületi programok közé is beillesztettem a Fetter –féle megmozdulást.Aztán
bebo

2018.06.25. 15:40
Hip-Hop Hooray!!! :D

2018.06.17. 15:04
Köszönöm ! :)

2018.06.17. 02:02
Kedves Dancsecs Imre! Az Állomásmutató a rajt előtti héten szokott elkészülni (addig folyik az állomások szervezése), akkor azonnal kiküldjük a regisztrált résztvevőknek (pdf formátumban).

2018.06.16. 13:17
üdv: a 2018 -as pecsételő állomásmutató mikor kerül fel az oldalra? vagy csak én nem találom ? köszönöm !

2018.06.06. 13:14
Kedves Árpi/sisi70: Igen, már emlékszem a matricára, egy nyomdában dolgozó kedves résztvevőnk nyomtatta titokban, éjszaka :)

2018.06.05. 23:34
Spirit a Túratárs-on: http://www.turata.
..eid_13348/

2018.06.05. 23:25
Kedves Gyuri! Tour de balaton mintajara evszammal ellatottat,meg megvan 2011ből a bringamon..

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 354
· Legújabb tag: szeme
     
Statisztikák