Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Köszönet!

Élvezet volt még ebben a nagy forróságban is végigtekerni az igazi nagy kört Balatonmáriától - Balatonmáriáig. Első alkalommal tekertem végig a teljes nagy kört úgy, hogy nem hagytam ki a Badacsonyt és a Tihany kompkikötőt sem! Így a táv 218,7 Km volt. Nagyon köszönöm a Pecsételő-állomások munkáját! Ebben a melegben az Ő munkájuk is igazán önfeleáldozó volt! :o) Külön kiemelném - ha szabad - Balatonakali állomást, ahol először kaptam frissítő vizet és sok kedvességet 11:46-kor, aztán 15:05-kor Balatovilágoson beszélgettem egy jót az állomáson, majd 17:50-kor Balatonbogláron óriási szeretettel fogadtak - még fotó is készült rólam!!!:o). Itt már elég fáradt voltam, de sok erőt kaptam náluk! (És külön köszi a két korty barna-sört:o))) ) Végül pedig Fonyód állomás. Mikor már nem igazán érzi az ember a végtagjait, a hátsóját, egy nagyon kedves és csinos leány nagy kedvességgel és finom, hűtött vízzel tette elviselhetővé a hátralévő Kilométereket! Ekkor 18:20 volt már. Neki is külön köszönöm!!!

A fogadtatás a célban is baráti volt, ahol meglepetésemre közölték, hogy én értem vissz elsőként! Nagy lelkesedéssel fogadtak, ami örömmel és boldogsággal töltött el! 19:04-kor. Jól esett a végén egy hűsítő ital és egy egy kis pihenés a mögöttem beérkező bringástársammal!

Jövőre ismét jövök!

Köszönet mindenkinek aki bármilyen mértékben is részt vett a szervezésben, és midazoknak is, akik velem együtt letekerték a nagy kört! Remélem Ők is sok élménnyel lettek gazdagabbak!

 

Üdvözlettel: Laci

     
Hozzászólások
#1 | kraftferi - 2012. július 10. 02:01:21
Szevasztok !
Én is új voltam ,a pecsételő állomásokon tényleg szivélyesen fogadtak, (dícséret a szervezőknek) Ami viszont nem az őhibájuk,de roppant bosszantó ,az útba iggazító táblák rendezetlensége . Sokszor nem tudtuk merre induljunk.Gondolom a helyi önkormányzatoknak egyértelmű az útirány ,de ezek a táblák az idegen ,helyismerettel nem rendelkező túristák segítségére lennének hivatottak szolgálni !Érdemes lenne egyszer végig nézni és pótolni a hiányosságokat !Köszönet mindenkinek ,aki a szervezésben,lebonyolításban részt vett!Nagy élmény volt , ha tehetem ,jövőre is itt leszek ! kraftferi
     
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
     
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

2020.06.02. 21:40
Szia Gyuri! Szeretném megkérdezni, hogy ha meg lesz tartva az esemény, hol tudom letölteni a pecsételő könyvet, vagy elkülditek?

2020.05.18. 22:17
Kedves Neo! Ha rajtunk múlik, mindenképpen meg lesz tartva, ha nem is teljesen az elmúlt években megszokott módon. És aki letekeri, annak a fején biztosan ott lesz a korona :)

2020.05.18. 08:59
Szia Gyuri! Érdeklődni szeretnék, hogy meg e lesz tartva az idei Spirit of Balaton, mert ez nekem fontos lenne a szabadság kivételében, vagy ez is elmarad a korona miatt, a válaszodat előre is köszönö

2020.01.22. 15:45
Kedves Neo! Igen, lehet, január 1.-től mindig indul az adott évi regisztráció! Idén is sok szeretettel várunk!

2020.01.22. 11:29
Sziasztok! Már lehet nevezni a túrára?

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák