Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2015 - élménybeszámolók » Spirit of Balaton 2015 - Kónya Zoltán és Kónyáné Kapitány Gabriella élménybeszámolója
     
Spirit of Balaton 2015 - Kónya Zoltán és Kónyáné Kapitány Gabriella élménybeszámolója


Reggel 6.55-kor indultunk Tihanyból, gyors legurulás után Balatonfüred felé vettük az irányt. Itt még nem volt nyitva a pecsételőállomás, amikor odaértünk, majd a következő helyen, Alsóörsön sem. A többi helyen, 8 óra után, már sikerrel jártunk, bár nem minden állomást találtunk meg könnyen, Fonyódon például nem sikerült rábukkannunk.

Badacsonytomajon pecsételtünk utoljára, mert mire Révfülöpre értünk (21 óra), már szinte teljesen ránksötétedett. Sajnos nem volt nálunk fejlámpa, sőt láthatósági mellény sem, a férjem biciklije pedig egy bukásban kissé megsérült, így Révfülöpön megkerestük a vasútállomást, hogy innen feladjuk a túrát. Sajnos (vagy inkább szerencsére!) a vonat csak 22.15-kor indult Aszófő felé, ahonnan még úgyis fel kellett mennünk Tihanyba.

Ekkor úgy határoztunk, hogy mégiscsak kerékpárral tesszük meg az utat. Dinamós világítással tekertük végig a maradék 20 km-t. Mivel ettől csak mi látszottunk, de látni nem valami jól láttunk, meg siettünk is, nem tudtunk a kerékpárúton menni, hanem a 71-est választottuk. Én nagyon féltem, mivel nem volt nálunk mellény, szinte teljes pánikban robogtunk végig az úton, nem töltöttük az időt a pecsételőállomások keresésével. Végül Aszófő után rákanyarodhattunk a Tihanyba vezető útra, amit nagyrészt felfelé tolva a bicajt tettünk meg. Végül tíz óra után szerencsésen megérkeztünk a szállásunkhoz.

Jövőre is indulni akarunk, s tanulva a mostani hibáinkból, sokkal jobban felkészülünk a túrára. Most egy hirtelen ötlet volt az indulás a Spirit-en, előtte én egyszer már részt vettem egy egynapos tekerésen a Balaton körül, de a férjemnek ez volt az első. Örömmel vettük, hogy az utolsó pecsétek hiánya nem befolyásolta az eredményünk elfogadását és felkerülhetünk a honlapra!

Köszönet a szervezésért!

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

2020.06.02. 21:40
Szia Gyuri! Szeretném megkérdezni, hogy ha meg lesz tartva az esemény, hol tudom letölteni a pecsételő könyvet, vagy elkülditek?

2020.05.18. 22:17
Kedves Neo! Ha rajtunk múlik, mindenképpen meg lesz tartva, ha nem is teljesen az elmúlt években megszokott módon. És aki letekeri, annak a fején biztosan ott lesz a korona :)

2020.05.18. 08:59
Szia Gyuri! Érdeklődni szeretnék, hogy meg e lesz tartva az idei Spirit of Balaton, mert ez nekem fontos lenne a szabadság kivételében, vagy ez is elmarad a korona miatt, a válaszodat előre is köszönö

2020.01.22. 15:45
Kedves Neo! Igen, lehet, január 1.-től mindig indul az adott évi regisztráció! Idén is sok szeretettel várunk!

2020.01.22. 11:29
Sziasztok! Már lehet nevezni a túrára?

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák