Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2015 - élménybeszámolók
     
Cikkek: Spirit of Balaton 2015 - élménybeszámolók
Spirit of Balaton 2015 - Állomások

Cikkek képei: sob-2015-fettergyorgy-048.jpgA Spirit of Balaton útvonalát annak szervezője is minden évben végigjárja, hogy köszönetet mondhasson a pecsételőállomásokon szolgálatot teljesítőknek, akik nélkül meg sem valósulhatna a rendezvény. Kétfős csapatában immáron hatodik éve társa jóbarátja és egykori középiskolai osztálytársa, akit az Egy gazember gyermekkora című könyv nyomán itt is Ezredesnek nevezünk. A cikkben a rajtnál és az egyes állomásokon készült fotók láthatóak, rövid kísérőszöveggel.


Spirit of Balaton 2015 - Bátori Tamás élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2015-batoritamas-02.jpgBátori Tamás évtizedekkel ezelőtt ült utoljára biciklin, mikor a negyedik X-en túl elhatározta, hogy sportosabb életbe kezd. Háromnegyed éves felkészülése során a napi néhány kilométeres utaktól eljutott a kétszáz kilométeres edzéskörökhöz is, amiben erős motiváció volt, hogy példát mutathasson profi sportoló lányának is. Ezen célja is tökéletesen sikerült...

.


Spirit of Balaton 2015 - Fotók sokmindenkitől

Erre az oldalra azoknak a Spirit of Balaton-résztvevőknek a fotói kerültek, akik csak egy-két fényképet küldtek nekünk Balaton körüli útjukról.


.


Spirit of Balaton 2015 - Görcsi Csaba és Sárdi Gellért fotói

Cikkek képei: sob-2015-gorcsicsabasardigellert-001.jpgA Spirit of Balaton-on évek óta résztvevő két jóbarát, Görcsi Csaba és Sárdi Gellért fotói a rajtról, néhány állomásról és megérkezésükről.

.


Spirit of Balaton 2015 - Hulman István fotói

Cikkek képei: sob-2015-hulmanistvan-10.jpg

Hulman István idén is velünk tartott a Balaton-körre, s ismét a szokásos módon, sajátkezűleg épített biciklijén, ami ezúttal egy kétkerekű fekvőbicikli volt. Balatongyörökről indult s ott is fejezte be a kört,  útközben pedig  jónéhány napsütéses, igazi nyári fotót lőtt. Bónuszként néhány további kép a barátaival közösen végigtekert Passau-Győr túráról, szintén 2015-ből.


Spirit of Balaton 2015 - Kerek Lajos Ferenc fotói

Cikkek képei: sob-2015-kereklajosferenc-48.jpg

Kerek Lajos Ferencék fotóinak nagy része ugyan a rajt előtti estén történt grillezéskor készült, ám ezek legalább ugyanolyan hatásosan adják vissza a Spirit of Balaton hangulatát és vidámságát, mint a másnapi Balaton-körön kattintott fényképek...


Spirit of Balaton 2015 - Koltay Nándor és a VRSE fotói

Cikkek képei: sob-2015-koltaynandor-37.jpg

Koltay Nándor kollégáival és barátaival, a VRSE-vel, vagyis a Veszprémi Rendőr Sportegyesület csapatával már évek óta teljesíti a Spirit of Balaton-t. Idén közel száz fotót kaptunk tőlük, melyeket végigböngészve nehéz nem kedvet kapni ehhez a nagy kihíváshoz.


Spirit of Balaton 2015 - Kónya Zoltán és Kónyáné Kapitány Gabriella élménybeszámolója

Cikkek képei: rv-2015-konyazoltan-19640419.jpgCikkek képei: rv-2015-konyanekapitanygabriella-19650904.jpgA Szegedről érkezett Kónya Zoltán és felesége, Kónyáné Kapitány Gabriella először vettek részt a Spirit of Balaton-on, s bár nehézségekből nekik is jutott, sőt már a teljes Balaton-kör teljesítésének feladásán gondolkodtak, végül sikerrel jártak és körbetekerték egy nap alatt a Balatont. Gabriella élménybeszámolójából úgy tűnik, legközelebb is megpróbálkoznak ezzel a kihivással...


Spirit of Balaton 2015 - Kun Ákos élménybeszámolója és videója

Cikkek képei: rv-kunakos-19850409-2013.jpgKun Ákos Császár Károllyal, Mándity Istvánnal és Vértenfi Hunorral közösen felálló Dream Team-jének nagyon hangulatos, csapatuk egész útját részletesen bemutató élménybeszámolója, valamint az útjukról készített, közel húszperces, profi videó.

 

 

 

.


Spirit of Balaton 2015 - Móri István élménybeszámolója és fotói

Móri István a rajt előtt kevesebb, mint egy nappal látta meg a Spirit of Balaton idei felhívását, rögvest regisztrált is és másnap reggel Siófoknál nekivágott a Balaton körbetekerésének. Edzett bringásként a táv teljesítése igazából nem jelentett számára kihívást, így inkább az összes bélyegző begyűjtését tűzte ki célul. 23 pecsétjével ez alighanem sikerült is neki!

.


Spirit of Balaton 2015 - Németh Adrienn és Németh Kornél fotói

Németh Adrienn és Németh Kornél fotói.

.


Spirit of Balaton 2015 - Vad Nyugatiak csapatának fotói

A Vad Nyugatiak vidám csapata a nyugati határvidékről érkezett és Gyenesdiásról indulva, bő fél nap alatt tette meg a komppal rövidített Balaton-kört. A csapat tagjai Baranyai Gábor, Horváth Gábor, Horváth Anna, Horváth Hajnalka, Laga Anna, Sváb Anikó, Ury Zsófia és Závecz Rita voltak.
.


Week of Spirit of Balaton 2015 - Birds and Stars

Cikkek képei: sob-2015-wosob-bas-121.jpgA Week of Spirit of Balaton a Spirit of Balaton utáni héten szervezett, családi és baráti jellegű kerékpártúrák közös neve. Ebben az élménybeszámolóban a Csillagvárhoz és a fenékpusztai Madárgyűrűző Állomáshoz vezető, Birds and Stars elnevezésű túrán készült fotók láthatók, rövid kísérőszöveggel. A Week of Spirit of Balaton túráinak részletes leírása a Spirit of Balaton minden eddigi résztvevőjének kiküldött, pdf formátumú ismertetőben olvasható.


Week of Spirit of Balaton 2015 - Land of Rabbits

Cikkek képei: sob-2015-wosob-lor-011.jpgA Week of Spirit of Balaton a Spirit of Balaton utáni héten szervezett, családi és baráti jellegű kerékpártúrák közös neve. Ebben az élménybeszámolóban a Nagy-Berekbe vezető, Land of Rabbits elnevezésű túrán készült fotók láthatók, rövid kísérőszöveggel. A Week of Spirit of Balaton túráinak részletes leírása a Spirit of Balaton minden eddigi résztvevőjének kiküldött, pdf formátumú ismertetőben olvasható.


Week of Spirit of Balaton 2015 - Matula Road

Cikkek képei: sob-2015-wosob-mr-010.jpgA Week of Spirit of Balaton a Spirit of Balaton utáni héten szervezett, családi és baráti jellegű kerékpártúrák közös neve. Ebben az élménybeszámolóban a Kis-Balaton vidékén keresztülhaladó és a Kányavári-szigeten végződő, Matula Road elnevezésű túrán készült fotók láthatók, rövid kísérőszöveggel. A Week of Spirit of Balaton túráinak részletes leírása a Spirit of Balaton minden eddigi résztvevőjének kiküldött, pdf formátumú ismertetőben olvasható.

 

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák