Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2016 - élménybeszámolók » Spirit of Balaton 2016 - A Zsupos házaspár élménybeszámolója
     
Spirit of Balaton 2016 - A Zsupos házaspár élménybeszámolója

 

Az éjszakai vihar miatt végül nem tudtuk teljesíteni a betervezett össztávot, de nem vagyunk szomorúak és elégedetlenek, mert életünkben először vettünk részt ezen a túrán és átszárnyaltuk a határainkat, rekordot döntöttünk a kilométerek tekintetében és egy felejthetetlen élményben volt részünk! Jövőre szeretnénk újra csatlakozni és már tapasztaltabban, okosabban, erősebben és kedvezőbb éjszakai időjárással befejezni az egész Balaton-kört.


Cikkek képei: sob-2016-zsuposimreimreneimieti-01.jpg

 

 

Fonyódról indultunk az északi part irányába, megbirkóztunk a hegyekkel, völgyekkel és a meleggel! Kicsit eltévedtünk Tomaj környékén, de Zánkától újra a kijelölt úton haladtunk. Világosnál egy utolsót kapaszkodtunk gyalog, Kenesénél már villámok cikáztak a fejünk felett, a fáradtságtól alig látva. A sötétben dinamóval tekertünk, néha az úttesten - megtévesztő zsákutca-tábla volt a kerékpárúton. Félelmetes volt!

A Siófok előtti vasútállomásnál úgy döntöttünk, hogy felülünk a vonatra.(ami véletlenül akkor jött és pont Fonyódig közlekedett) Ááá, nem azért, mert már uncsi lett volna a sík egyenes terep, vagy már hulla fáradtak voltunk :-) Ááá, dehogy - hanem mert szó szerint az orkán erejű szélvihart esővel megspékelve már nem találtuk fincsinek 170 kilométerrel a lábunkban. Számítottam a melegre, az emelkedőre, a fáradságra, a sötétre . . . de egy vihar már nem fért bele.

A sok kedves "bajtársnak" köszönjük a kedves Helló!, Kitartást! köszönéseket és a segítő útbaigazítást, a lányunknak, Anitának és barátjának, Lalinak pedig, hogy 110 kilométerig velünk tartottak! Köszönjük a lehetőséget - jövőre veletek ugyanitt!

 

Cikkek képei: sob-2016-zsuposimreimreneimieti-02.jpg

Molinónkat a balatongyöröki strandnál fotózták le


     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák