Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2016 - élménybeszámolók
     
Cikkek: Spirit of Balaton 2016 - élménybeszámolók
Spirit of Balaton 2016 - A Deák házaspár fotói

Cikkek képei: sob-2016-deaktibordeaknemethnora-02.jpgDeák Tibor először a Balaton-átúszást teljesítette Fonyód és Révfülöp között, majd dél körül feleségével, Deák-Németh Nórával elindulva a Spirit of Balaton teljes Balaton körét, még reggel hét óra előtt visszérkezve Fonyódra. Amint a fotókból is látható, a viharos időből nekik is jutott, ám ez egyáltalán nem vehette el jókedvüket!.


Spirit of Balaton 2016 - A Pető család fotói

Cikkek képei: sob-2016-petocsalad-17-crop-01.jpgAz újszászi Pető család, vagyis Pető József és felesége, Pető Zsuzsanna, valamint a 12 éves Pető Angéla Réka és a 10 éves Pető Zolta Krisztián először vágtak neki a Spirit of Balaton-nak. Balatonmáriafürdőről indultak reggel nyolc óra körül az északi part irányába, majd Tihanynál átkompozva Balatonföldváron fejezték be útjukat, aminek során többtucat, igazi nyári hangulatú fotót is készítettek.


Spirit of Balaton 2016 - A Petrovics-Juráskovics-Varga-Torma csapat fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2016-vargatormarekajuraskovicsnikola-01-crop-01.jpgA Petrovics Balázs, Petrovicsné Harák Szilvia, Juráskovics Nikola és Varga-Torma Réka alkotta csapat Kaposvárról érkezett a Spirit of Balaton-ra. Fonyódról indultak reggel háromnegyed nyolc körül és a teljes Balaton-kör teljesítése után éjjel negyed kettőkor érkeztek vissza, hatalmas sikerélménnyel gazdagodva. Réka Balaton-parti fotója 2017-es naptárunk januári oldala is lett egyben!


Spirit of Balaton 2016 - A Zsupos házaspár élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2016-zsuposimreimreneimieti-01.jpgA hajdúböszörményi Zsupos Imre és felesége, Eti Fonyódról vágtak neki a Balaton-körnek, ám a hatalmas éjszakai viharban Siófoktól már vonattal tértek vissza Fonyódra. Első Spirit-jük és első Balaton-kerülésük volt ez a mostani, de élménybeszámolójukból sejthetően valószínűleg nem az utolsó!
.


Spirit of Balaton 2016 - Állomások

Cikkek képei: sob-2016-fettergyorgy-270.jpgA Spirit of Balaton útvonalát annak szervezője is minden évben végigtekeri, hogy köszönetet mondhasson a pecsételőállomásokon szolgálatot teljesítőknek, akik nélkül meg sem valósulhatna a rendezvény. Kétfős csapatában immáron hetedik éve társa jóbarátja és egykori középiskolai osztálytársa, akit az Egy gazember gyermekkora című könyv nyomán itt is Ezredesnek nevezünk. A rajtnál és az állomásokon készült fotókhoz rövid útleírással kívánunk jó szórakozást!


Spirit of Balaton 2016 - Az Adorján-Pető-Ruzsics csapat élménybeszámolója és fotói

Cikkek képei: sob-2016-adorjanpetoruzsics-05.jpgAz Adorján Tímea, Pető Dóra és Ruzsics György alkotta csapat már nem először vett részt a Spirit  of Balaton-on. Reggel kilenc óra körül indultak Balatonberényből, majd a teljes Balaton-kör teljesítése után, hajnali öt óra előtt értek vissza Berénybe, s élménybeszámolójuk szerint sok-sok élménnyel lettek gazdagabbak ezen a napon.

.


Spirit of Balaton 2016 - Drégely Lajos és Lakatos Imre fotói

Cikkek képei: sob-2016-dregelylajoslakatosimre-03.jpgDrégely Lajos és Lakatos Imre vagy féltucat éve állandó és lelkes résztvevői a Spirit of Balatonnak. Megismerkedésünk is részvételük első vagy második évében, a máriafürdői rajtnál történt, azóta is minden évben nagy örömmel találkozunk ugyanitt. Idén csak útjuk első részén haladtak megszokott párosukban, reggel nyolc óra után indulván, mivel útközben csatlakozott hozzájuk az első Spirit-jét tekerő Molnár Györgyi Anett, akivel a célba is közösen érkeztek be, este negyed tizenegykor.
.


Spirit of Balaton 2016 - Filler Rita fotói

Cikkek képei: sob-2016-fillerrita-44.jpgFiller Rita idén már másodszor tartott velünk ezen a napon, s Balaton körüli útja során gyönyörű, minden tekintetben csodálatos fotókat készített, melyek közül jónéhány a Spirit of Balaton 2017-es naptárába is bekerült. Filler Rita hajnali negyed ötkor indult Alsóörsről és a teljes Balaton-kör teljesítése után este nyolckor érkezett vissza.


Spirit of Balaton 2016 - Fotók sokmindenkitől

Cikkek képei: sob-2016-horvathraczeredicstakacs-01.jpgErre az oldalra azoknak a Spirit of Balaton-résztvevőknek a fotói kerültek, akik csak egy-két fényképet küldtek nekünk Balaton körüli útjukról.


.


Spirit of Balaton 2016 - Görcsi Csaba és Sárdi Gellért fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2016-gorcsicsabasardigellert-03-crop-01.jpgGörcsi Csaba és Sárdi Gellért már hosszú évek óta lelkes és visszatérő résztvevői a Spirit of Balaton-nak, idén pedig sok fotóval is megörvendeztettek bennünket, valamint Gellért tollából élménybeszámoló is született az egész Balatont körbekerülő útjukról. Dunaújvárosból érkeztek, Balatonmáriafürdőről indultak reggel háromnegyed nyolckor és éjjel fél egy körül érkeztek vissza.


Spirit of Balaton 2016 - Hulman István fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2016-hulmanistvan-01-crop-01.jpgHulman István immáron sokadik éve érkezik Sopronból a Spirit of Balaton-ra, legtöbbször egy-egy újabb biciklivel, amiket év közben ő maga épít. Balatongyörökről indult reggel nyolckor és a teljes Balaton-kör letekerése után éjjel fél háromra érkezett meg. Élménybeszámolót és fotókat is kaptunk tőle, utóbbiak között egy Fertő-tavi kerülés hangulatos képeit is.


.


Spirit of Balaton 2016 - Kintli Lajos fotói

Cikkek képei: sob-2016-kintlilajos-05-crop-01.jpgKintli Lajosról már évek óta közismert, hogy a Spirit of Balaton 24 órája alatt nem csak egyszer, hanem kétszer kerüli meg a Balatont, ráadásul félszáz kilométerre fekvő otthonából is biciklin érkezik és ugyanígy tér haza - mindez több, mint 500 kilométer! Idén is így történt ez, bár egy komolyabb teljesítménytúrával való időbeli egybeesés miatt nem a Spirit napján, hanem július legvégén kerekezte körbe kétszer a Balatont - azonban a települések pecsétjeit így is maradéktalanul összegyűjtötte! Mivel a Balaton körbebiciklizése nála szinte napi edzés, újévi üdvözletként egy, a keszthelyi mólónál 2017. január 1.-én készült fotót kaptunk tőle.


Spirit of Balaton 2016 - Köhler Dolli Felícia fotói

Cikkek képei: sob-2016-kohlerdollifelicia-03-crop-01.jpgKöhler Dolli Felícia immáron sokadik alkalommal vág neki a Spirit of Balaton-nak, idén pedig egy barátnőjével együtt tették meg a teljes Balaton-kört: reggel 9 óra előtt indultak Balatonmáriafürdőről és másnap reggel 7 óra után érkeztek meg. Dollival szinte minden Spirit-résztvevő találkozott már: ő szerepel plakátjainkon!

.


Spirit of Balaton 2016 - Kovács György fotói

Cikkek képei: sob-2016-kovacsgyorgy-07.jpgKovács György Gödről érkezett a Spirit of Balaton-ra, hajnali fél hatkor Balatonvilágoson vágott neki az útnak és a teljes Balaton-kör teljesítése után, este háromnegyed nyolc körül érkezett vissza.
.


Spirit of Balaton 2016 - Kun Ákos videója

Cikkek képei: rv-kunakos-19850409-2013.jpgKun Ákos barátunk idén már ötödször vágott neki a Spirit of Balatonnak, s Balatonmáriafürdőtől Balatonmáriafürdőig tartó, teljes Balaton-körének teljesítéséről immáron másodszor készített hangulatos, vidám videót. A film az alábbi linken érhető el: https://videa.hu/videok/sport/spirit-of-balaton-2016-bringa-kerekpar-kerules-E2ouGcVCHNDOOK9r
.


Spirit of Balaton 2016 - Molnár Györgyi Anett fotói és élménybeszámolója

Cikkek képei: rv-2016-molnargyorgyianett-19910611.jpgAz előszállási Molnár Györgyi Anett először vett részt a Spirit of Balaton-on, s útja jó részét két "régi motorossal", Drégely Lajossal és Lakatos Imrével együtt tekerte le. Balatonmáriafürdőről indult reggel nyolc óra előtt, s háromfős csapatuk, a teljes Balaton-kör teljesítése után, már este fél tizenegy előtt beérkezett a célba.
.


Spirit of Balaton 2016 - Varga Norbert fotói

Cikkek képei: sob-2016-varganorbert-04.jpgVarga Norbert reggel nyolc óra körül indult Balatonberényből és a teljes Balaton-kör teljesítése után este tizenegy óra előtt érkezett vissza, útközben pedig, a Balaton keleti öblében, a magaspartról jónéhány fotót készített a tóról.

.

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák