Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Spirit of Balaton 2014 - élménybeszámolók
     
Cikkek: Spirit of Balaton 2014 - élménybeszámolók
Spirit of Balaton 2014 - A legjobb fotók

album: sob-logo-printscreen-szines-01.jpgSzubjektív, ám gazdag válogatás a 2014-es Spirit of Balaton résztvevői által küldött fotókból.

 

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Állomások

Cikkek képei: sob-2014-fettergyorgy-001.jpg

   A Spirit of Balaton útvonalát annak szervezője is minden évben végigjárja, hogy köszönetet mondhasson a pecsételőállomásokon szolgálatot teljesítőknek, akik nélkül meg sem valósulhatna a rendezvény. Kétfős csapatában immáron ötödik éve társa jóbarátja és egykori középiskolai osztálytársa, akit az Egy gazember gyermekkora című könyv nyomán itt is Ezredesnek nevezünk. A cikkben a rajtnál és az egyes állomásokon készült fotók láthatóak, rövid kísérőszöveggel.


Spirit of Balaton 2014 - Balatonboglári fotók

Cikkek képei: sob-2014-balatonboglar-116.jpg

A Spirit of Balaton résztvevőiben talán a balatonboglári pecsételőállomás, a Soós család Hunyadi Étteremhez kitelepült Tekergő kerékpárüzlete szokta a legmélyebb nyomot hagyni, talán azért is, mert itt vált évről évre visszatérő szokássá a felemelt biciklivel való fényképezkedés. Közel félezer kép Balatonboglárról, szombat reggel nyolctól vasárnap reggel nyolcig, sok-sok biciklivel a levegőben! A fotók feltöltését köszönjük szépen László Zoltánnak!


Spirit of Balaton 2014 - Banicz György élménybeszámolója és fotói

Cikkek képei: sob-2014-baniczgyorgy-01.jpgBanicz György és testvére, Banicz Zoltán nem először tette meg a Balaton-kört, de idén vettek részt először a Spirit of Balaton-on. Szokatlan, ám annál hatékonyabb módon népszerűsítették rendezvényünket, mivel egy sípot fújtak végig az útjuk során, amivel még egy focimeccset is sikerült félbeszakítaniuk. Élménybeszámolójuk nem csak élményekben, de humorban is gazdag!


Spirit of Balaton 2014 - Barna Gábor fotói

Cikkek képei: sob-2014-barnagabor-01.jpgBarna Gábor fotói a Spirit of Balaton-ról - Balaton és biciklik, de utóbbiak nem mindig a megszokott módon és szemszögből.

 

 

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Básti Gábor fotói

Cikkek képei: sob-2014-bastigabor-07.jpgBásti Gábor fotói Balaton körüli útjáról reggeltől estig, világosban és sötétben, szereléssel, fürdéssel és műanyagbékával.

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Daróczi Ferenc élménybeszámolója és fotói

Cikkek képei: sob-2014-darocziferenc-33.jpgDaróczi Ferenc már sokadszor tart velünk a Spirit of Balaton-on, fotóival sem először örvendeztet meg. Az idei Balaton-kerülésen készült képei mellett szarkasztikus humorral és filozofikus gondolatokkal is bőven megfűszerezett élménybeszámolóját is olvashatjuk, mellyel alighanem vidám perceket fog szerezni.


Spirit of Balaton 2014 - Fotók sokmindenkitől

Cikkek képei: sob-2014-szegitimea-miigykeszulunk-01.jpgErre az oldalra azoknak a Spirit of Balaton-résztvevőknek a fotói kerültek, akik csak egy-két fényképet küldtek nekünk Balaton körüli útjukról.

 

 

 

 

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Giricz Kálmán élménybeszámolója

Giricz Kálmán élménybeszámolója a Balaton-körről, Balatonmáriafürdőtől Balatonmáriafürdőig, jónéhány tanáccsal azoknak, akik még csak ezután fognak megpróbálkozni a kétszáz kilométeres kihívással.


Spirit of Balaton 2014 - Görcsi Csaba és Sárdi Gellért fotói

Cikkek képei: sob-2014-gorcsicsabaessardigellert-02.jpgA Görcsi Csaba és Sárdi Gellért útján készült fotók a reggeli balatonmáriafürdői rajttól az éjszakába hajló megérkezésig.

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Hanner Zsolt élménybeszámolója

Cikkek képei: sob-2014-hannerzsolt-01.jpgHanner Zsolt már évek óta rendszeres résztvevője a Spirit of Balaton-nak, s most élménybeszámolójával is megörvendeztetett minket, benne jónéhány tanáccsal azoknak, akik első ízben vágnak neki ennek a kalandnak.


Spirit of Balaton 2014 - Hulman István élménybeszámolója és fotói

Cikkek képei: sob-2014-hulmanistvan-02.jpgHulman István már évek óta rendszeres résztvevője a Spirit of Balaton-nak, sőt, neki ez egyfajta tesztpálya is, hiszen már többféle két- és háromkerekű fekvőbiciklit készített saját műhelyében, melyek első komolyabb próbája az utóbbi években mindig a Spirit of Balaton napja volt. Mindegyik különleges biciklije remekül vizsgázott, s István ebben az évben is nagyon jókedvű élménybeszámolót írt Balaton körüli útjáról.


Spirit of Balaton 2014 - Kecskeméti Zsolt fotói

Cikkek képei: sob-2014-kecskemetizsolt-06.jpgKecskeméti Zsolt fotói tökéletesen festik le a Balaton körüli út hangulatát, a koranyári nyugalmat, a természet ilyenkor legélénkebb zöldjét, a majd csak később benépesülő, füves partokat. A fénnyel mesterien járszó képek szinte mindegyike képeslapra kívánkozik!


Spirit of Balaton 2014 - Kocsi István és Kocsiné Ádány Szilvia élménybeszámolója és fotói

Cikkek képei: sob-2014-kocsiistvankocsineadanyszilviasob-2014-kocsiistvankocsineadanyszilvia-01.jpgKocsi István és neje, Ádány Szilvia először vett részt a Spirit of Balaton-on és a Balaton körbetekerésén kívül még a Káli-medencébe is tettek egy kirándulást, igaz, csak a véletlen jóvoltából. Útjukon csak vidám emberekkel találkoztak a biciklik nyergében úgyanúgy, mint az állomásokon, azt mondják hát, hogy jövőre is jönnek!


Spirit of Balaton 2014 - Köhler Dolli Felícia élménybeszámolója és fotói

Cikkek képei: sob-2014-kohlerdollifelicia-01.jpgKöhler Dolli Felícia már évek óta résztvevője a Spirit of Balaton-nak, sőt a plakátunkon is ő képviseli a rendezvényt. Kétgyermekes anyukaként teljesítette először Balaton-körünket, majd egy újabb pici érkezésével egy évet kihagyott, de idén, 2014-ben újra visszatért közénk egy 100 kilométeres szakaszra!


Spirit of Balaton 2014 - Kun Ákos élménybeszámolója és fotói

Cikkek képei: sob-2014-kunakos-15.jpgKun Ákos immáron harmadik Spirit of Balaton-ját teljesítette az idén, s részletes útleírása jó alkalmat ad arra, hogy akár résztvevőként felidézzük saját Balaton körüli utunkat, akár kedvcsinálóként pillantsunk bele ennek a napnak a történéseibe, az út vidámságába és viszontagságaiba, az állomásokon való kedves fogadtatásba. Ákos a Spirit of Balaton Facebook-oldalának és -csoportjának lelkes szerkesztője is.


Spirit of Balaton 2014 - Mércse Dávid fotói

Cikkek képei: sob-2014-mercsedavid-14.jpgMércse Dávid fotói a 2014- es Spirit of Balaton-ról, a starttól a célbaérkezésig, ráadásként pedig egy gyönyörű panorámafotó Balatonedericsről.

.


Spirit of Balaton 2014 - Nagy Gábor és Tőke Eszter fotói

Cikkek képei: sob-2014-nagygabortokeeszter-04.jpgNagy Gábor és Tőke Eszter fotói.

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Nagy István fotói

Cikkek képei: sob-2014-nagyistvan-02.jpgNagy István fotói.

 

 

 

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Punk család fotói

Cikkek képei: sob-2014-vasbeata-03.jpgA Punk család, vagyis Punk József, Vas Beáta és a gyerekek, Punk József Ádám (14) és Punk Réka (11) a Balaton keleti medencéjét kerülték meg az idei Spirit of Balaton-on, fotóik útjuk közben készültek.

.


Spirit of Balaton 2014 - Sajcz Gergő és Sajcz László fotói

Cikkek képei: sob-2014-sajczgergoeslaszlo-01.jpgSajcz Lászlóék évek óta rendszeres résztvevői a Spirit of Balaton-nak. Laci idén 11 éves Gergő fiával csatlakozott hozzánk, és kevesebb, mint 16 óra alatt sikeresen teljesítették a teljes Balaton-kört, ami Gergő életkorát tekintve komoly elismerésre méltó teljesítmény!


Spirit of Balaton 2014 - Szender Gábor fotói

Cikkek képei: sob-2014-szendergabor-01.jpgSzender Gábor és háromfős csapatának fotói.

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Tycho Olivér, Tycho Barnabás és Lovász Benedek fotói

Cikkek képei: sob-2014-tychooliveresbarnabaslovaszbenedek-02.jpgTycho Olivér, Tycho Barnabás és Lovász Benedek fotói.

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Versitz András csapatának fotói

Cikkek képei: sob-2014-versitzandrascsapata-01.jpgA Fa Kálmán, Molnár Gábor, Váradi Csaba, Versitz András és Vígh Gyula alkotta ötfős csapatból többen már nem először vettek részt a Spirit of Balaton-on, s idén is sikerrel teljesítették a Balaton-kört, Zamárditól Zamárdiig, alig több, mint 17 óra alatt. A csapatból a 68 esztendős Vígh Gyula talán az esemény korelnöke is volt, gratulálunk teljesítményéhez!


Spirit of Balaton 2014 - Vig Tamás cikke a port.hu-n

Cikkek képei: sob-2014-vigtamas-01.jpgSpirit of Balaton -
Bringával a Balaton körül 10 óra alatt -
Vig Tamás élménybeszámoló-cikke a port.hu-n, fotókkal.

.


Spirit of Balaton 2014 - Wéber Zsuzsi és Wéber Zoltán fotói

Cikkek képei: sob-2014-weberzoltanweberzsuzsi-01.jpgWéber Zsuzsi és Wéber Zoltán tandembiciklivel teljesítették a teljes Balaton-kört, fotóik útjuk különböző állomásain készültek.

 

.


Spirit of Balaton 2014 - Zajácz István fotói

Cikkek képei: sob-2014-zajaczistvan-08.jpgZajácz István egy barátjával, valamint a Majorkát is újjáélesztő Antics Lászlóval indult neki a Balaton-körnek, de nem akármilyen járművel: kickbike-kal vagy másik nevén felnőttrollerrel. Igen, rollerrel a Balaton körül, valószínűleg a világon először... Részletek kattintás után! (Azért a lényeget eláruljuk: sikerült!)


Spirit of Balaton 2014 - Zsuppán Katalin és Kókai Ákos fotói

Cikkek képei: sob-2014-zsuppankatalinkokaiakos-02.jpgZsuppán Katalin és Kókai Ákos fotói.

 

.

     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2022.04.20. 19:58
Kedves Apalaci! Igen, már évek óta minden résztvevő kap valamilyen ajándékot, pl. kitűző, hűtőmágnes :)

2022.04.17. 12:44
Kedves György! Négy évvel ezelőtt "feszegettem" a témát, hogy miért nincs jelvény vagy kitűző. Jól látom, hogy már mégis van?

2022.03.21. 15:03
Szia Gyuri! Légyszíves írd meg az egyesület adószámát az 1% SZJA miatt. Köszönöm: Gábor

2022.02.09. 22:33
Kedves Neo! A regisztrációt azóta sikeresen rendeztük, egyébként minden információ megtalálható a Részvételi regisztráció oldalunkon! A felnőtt részvételi díj változatlanul 4000 Ft

2022.01.29. 18:18
Szia! Szeretnék jelentkezni az idei spirit of balaton körre, tavaly nem voltam, más esemény, i szeretném kérdezni, hogy most mennyi a nevezési díj, és kérnék egy számlaszámot is, előre is köszönöm szé

2021.06.08. 15:02
IGEN: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2021.05.14. 10:49
Kedves Alien! Nagyon úgy néz ki, hogy idén is lesz Spirit, már sokan regisztráltak is, de a részvételi díjat csak akkor kérjük átutalni, ha biztos lesz a szervezés (ez még 1-2 hét). Téged is várunk :)

2021.05.10. 11:57
Szia Gyuri! Mikor lehet befizetni az idei nevezési díjat? :)

2020.06.12. 12:14
Ma végre eldőlt: IDÉN IS LESZ SPIRIT OF BALATON!!! Regisztráció: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű kerékpárost!

2020.06.03. 13:23
Kedves Neo! Igen, a pecsétkönyvet és a többi, a részvételhez szükséges dokumentumot email-ben küldjük ki a regisztrált résztvevőknek. A szervezés szerencsére egyre biztosabbnak kezd látszani :)

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 404
· Legújabb tag: DD
     
Statisztikák