Navigáció
     
Balaton Turmix
     
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » TdB 2010 Beszámolók
     
Cikkek: TdB 2010 Beszámolók
Besenyei Bernadett beszámolója

Besenyei BernadettNagyon jó volt  a túra, sikeresen teljesítettük mi is!


Fonyódról indultunk reggel nyolc órakor és éjjel fél háromkor értünk vissza Fonyódra. A teljes kört teljesítettük, sehol sem rövidítettünk. Kisebb-nagyobb pihenőket tartottunk: Keszthely, Badacsony, Révfülöp, Zánka, Balatonfüred, Balatonkenese, Siófok, Zamárdi, Balatonszemes (segítettünk defektes srácoknak), Balatonboglár.

Blénessy István Sándor beszámolója

Cikkek képei: tdb2010-blenessyistvansandor-100.jpgNos, megvolt!!! Budapestről levonatozván, 15.30-kor indultunk Keneséről, ahol legnagyobb meglepetésemre még pecsételőfüzetet is kaptunk volna, ha nem készítettem volna már el saját kezemmel itthon. Szépen haladgattunk, de a kolléga elfáradt nagyon, mire a hivatalos indulópontig, Balatonmáriafürdőig elértünk, így itt jól elszórakoztattam a pecsételőállomáson a hölgyeket és urakat. Amíg a barátom "töltődött", ültünk legalább egy órát. Aztán alig néhány újabb kilométer múlva, Balatonberényben a Tekergő kerékpáros pihenőhelyen ismét jót pihiztünk miatta.


Boros Zsuzsanna beszámolója

Köszönet a túráért, feledhetetlen volt! Tekertem már körbe kétszer a Balatont a tavaszi kör alkalmával, csak a keleti medencét is egyszer. De társaság nélkül még soha! A pecsétgyűjtés is plusz kaland az egészhez, kár kihagyni, de gyorsítani talán lehetne. Ez persze csak akkor lehetne szükséges, ha az ember hivatalos kezdőpontja nem 24 órás működésű pecsételőállomás.


Fazekas Ariel Zoltán és Szabó Zsuzsanna írta

Fazekas Ariel Zoltán és Szabó ZsuzsannaFantasztikus élménnyel gazdagodtunk, bízunk benne, hogy a jövő évben ismét megrendezésre kerül a rendezvény! Kiemelnénk a pecsételő-állomásokon tevékenykedő embereket, akik a nagy hőségben barátságosan, kedvesen - és hűs szódavízzel - várták a kerékpárosokat.


Mátyás-Peti Csaba élménybeszámolója

Mátyás-Peti CsabaAz egész azzal kezdődött, hogy szerdán fejembe vettem, hogy megyek a Tour de Balatonra. Volt róla szó, hogy Fogi is velem tartana, de sajnos péntekre kiderült, hogy nem tud jönni, és én is egyre betegebb lettem, úgyhogy felmerült, hogy mégsem megyek el rá, de pár Twitteres ismerős biztatására mégis elindultam rajta :-).


Regős Péter élménybeszámolója

Regős PéterA túráról szűk egy héttel előtte értesültem, és mivel azon a hétvégén pont Fonyódon voltam, ráadásul már régóta tervben volt egy Balatonkör, ezt a lehetőséget már tényleg nem hagyhattam ki!


Tóth Balázs beszámolója

Tóth Balázs

A napi munkába járáson, városi körökön tett majdnem rendszeres 15-20 kilométereken kívül különösebben nem edzettünk. Nagy lelkesedéssel vágtunk neki Fonyódon az előttünk álló feladatnak, abszolút betartva a tanácsolt 15-20 km/h-s sebességet. Rá is csodálkoztunk, hogy ez mennyire kényelmes, nem megerőltető, mennyi tartalékunk van. A végére kellett is ez a tartalék, jó volt, hogy nem lőttük el idejekorán. A déli parton fürödtünk, a Nyugati medencében pedig napoztunk is eleget, a Szépkilátó környékén bizony nem sok árnyék volt... A nagy melegben Gyenesdiás környékén hűsöltünk a Bringa Tanya fagyizójában, nagyon finom fagyijuk van, ide jövőre mindenképpen kell egy kötelező pecsételőhely!
     
Fővédnök
A Spirit of Balaton támogatója:

Fővédnök:
Dr. Simicskó István
Honvédelmi miniszter
     
Kapcsolat
Információk, hírlevél, részveteli regisztráció: spiritofbalaton (kukac) gmail.com
     
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
     
Add tovább!
     
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2019.06.30. 13:21
Szia Gyuri! Az alábbi oldalra is feltettem : http://www.turata.
..eid_14551/

2019.05.17. 20:30
Kedves olsen! Regisztráció a szokásos oldalon: https://www.spiri.
..ticle_id=7
Sok szeretettel várunk!

2019.05.15. 17:28
a 2019 regisztráció hol érhető utól..,?

2018.07.11. 19:26
szia emberek,a tébéká balatoni kerülője,az idei spirit.. Utolsó percig kétséges volt az indulásom,bár az egyesületi programok közé is beillesztettem a Fetter –féle megmozdulást.Aztán
bebo

2018.06.25. 15:40
Hip-Hop Hooray!!! :D

2018.06.17. 15:04
Köszönöm ! :)

2018.06.17. 02:02
Kedves Dancsecs Imre! Az Állomásmutató a rajt előtti héten szokott elkészülni (addig folyik az állomások szervezése), akkor azonnal kiküldjük a regisztrált résztvevőknek (pdf formátumban).

2018.06.16. 13:17
üdv: a 2018 -as pecsételő állomásmutató mikor kerül fel az oldalra? vagy csak én nem találom ? köszönöm !

2018.06.06. 13:14
Kedves Árpi/sisi70: Igen, már emlékszem a matricára, egy nyomdában dolgozó kedves résztvevőnk nyomtatta titokban, éjszaka :)

2018.06.05. 23:34
Spirit a Túratárs-on: http://www.turata.
..eid_13348/

     
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 378
· Legújabb tag: ktm11400
     
Statisztikák